در ابتدای این نشست محسن عامری، مدیر بررسی و تنظیم پیشنهادات کمیته موضوع ماده 76، ضمن اشاره به تدوین پیشنویس آییننامه اجرایی ماده 18 قانون مزبور، بر لزوم رعایت مواد 2 و 3 قانون بهبود مستمر محیط کسب و کار مبنی بر لزوم کسب نظر از اتاق های بازرگانی و تشکلهای بخش خصوصی پیش از تصویب نهایی مقررات تأکید نمود. وی همچنین با اشاره به پیشنویس تدوین شده آیین نامه اجرایی موضوع جلسه با مشارکت و موافقت سندیکای بیمه گران، عنوان نمود که در حال حاضر مهمترین اقدام می بایست جهت تصویب آیین نامه مذکور به شکل حاضر و بدون تغییرات اساسی هنگام تصویب صورت پذیرد.
در ادامه، علی اکبر اولیاء، رئیس سندیکای بیمهگران ایران به همراه سایر نمایندگان سندیکا، ضمن ارائه گزارش آماری مبنی بر زیانده بودن صنعت بیمه و تشریح مشکلات این حوزه از جمله نیاز به نقدینگی و عدم امکان پرداخت هزینههای تکلیفی، پیشنویس تدوینشده وزارت امور اقتصادی و دارایی را موثر در رفع مشکلات مزبور دانسته و خواستار تصویب کامل و بدون تغییر آن در هیئت دولت شدند.
رحیم مصدق، معاون طرح و توسعه بیمه مرکزی، ضمن اشاره به مشکل آفرینی رقابت ناسالم بین برخی از شرکت های بیمه گر، اصل مشکلات و چالشهای حوزه بیمه شخص ثالث را تایید نمود و اذعان داشت که پیشنویس مورد بحث با لحاظ تمامی موازین فنی و حرفهای تدوین شدهاست، لذا این سازمان نیز همنظر با بخش خصوصی، تصویب آن را با حداقل تغییرات، موثر در کاهش زیانهای حوزه مربوطه می داند.
علی اصغر امینی، مدیرکل پیگیری های وزارت دادگستری، ضمن اشاره به برخی تقلب های قابل انجام در این حوزه از سوی عده ای از بیمه شوندگان، و همچنین روند صدور رای دادگاه ها جهت پرداخت خسارات از بیت المال، به ضرورت تعامل بیشتر قوه قضائیه با صنعت بیمه اشاره نمود.
در پایان مقرر شد ضمن تلاش حاضرین در جلسه و سازمان های متبوع، کمیته موضوع ماده 76 نیز جمع بندی این جلسه و نظرات بخش خصوصی مبنی بر عدم تغییر پیشنویس تهیهشده آییننامه موضوع ماده 18 قانون «بیمه اجباری خسارات واردشده به شخص ثالث در اثر حوادث ناشی از وسایل نقلیه» را به هیئت دولت منعکس نماید.